Ambient in Dom plus

DVORANA KOCKA – A2

Na voljo so vam brezplačna arhitekturna svetovanja v sklopu projekta Top arhitekt. Ob predhodni prijavi na spletni strani na 30-minutni termin, vam svetovalci vse dni sejma predlagajo ideje za prenovo doma. Da boste lahko ta čas čim bolj učinkovito izkoristili, prinesite s seboj bodisi na papirju ali pa na USB ključu načrte, skice, fotografije.

Ema Valand (Studio 9)

Sem Ema Valand, notranja oblikovalka po poklicu in duši. Svoj študij sem zaključila na Fakulteti za dizajn v Ljubljani, sedaj pa nadaljujem na samostojni poti pod imenom Studio 9.

V prvi vrsti se ukvarjam z notranjim oblikovanjem, prav tako me veseli grafično oblikovanje in poučevanja mladih o pomenu prostora in arhitekturi. Več kot tri leta sem aktivno vpeta v procese izvedbe ter načrtovanja prostorov, opreme, svetlobe in inštalacij. Sem tudi mentorica pri projektu Igriva arhitektura in sodelujem z Društvom staršev otrok s posebnimi potrebami pri oblikovanju tiskovin.

Rada imam izzive in kreativo na vseh področjih dizajna. Veselim se sodelovanja v svetovalnici sejma Ambient Ljubljana, kjer bom z entuziazmom reševala naročnikove izzive.

APA ARHITEKTURA

Naše izkušnje uporabljamo za nadaljne upodabljanje vaših prepričanj, iz katerih enot in vrednot, naj bi dom sestajal. Pomagamo in želimo bit del realizacije vaših planiranj. Nenehno se izobražujemo na področju notranjega planiranja, izbire pravilne postavitve pohištva, izbire barv in elementov fokusa. Pri projektih sodelujemo z pasarji in mizarji. Zanimamo se tudi za oblikovanje vrtov. Nudimo idejno svetovanje in pripravo tlorisnega izrisa.

Tina Semolič (ROPOT)

Arhitektka Tina Semolič vodi podjetje ROPOT , kjer se ukvarjajo  z notranjim oblikovanjem in projektiranjem arhitekture.

Pred ustanovitvijo  lastnega podjetja  ROPOT  je po študiji na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in študiju v tujini izpopolnjevala svoje znanje po različnih birojih, kjer  je projektirala arhitekturo in interierje za naročnike iz različnih evropskih držav in Slovenije.

Njeno vodilo pri zasnovi vsakega projekta je ustvariti prostorske rešitev ukrojene po meri človeka –  naročnika.  Velik poudarek zato namenjajo razumevanju ljudi, njihovih želja, potreb, načinu  življenja in razumevanju širšega prostora, kjer se objekt nahaja.

Šele nato sledi zasnova interierja, pa naj bo to stanovanje, stanovanjska hiša,  poslovni prostori ali nastanitveni  objekt.  Pri tem upoštevanjo smernice trajnostne rabe, najnoveše trende in uporabo najnovejših tehnologij in materialov na trgu.

Ker rada dela z ljudmi in ji je iskanje najustreznejših prostorskih in oblikovnih rešitev v veselje in izzvi, se že veseli biti del letošnje arhitekturne svetovalnice.

Prijavi se na svetovanje TOP ARHITEKT

Svetovalka Ema Valand (Studio 9)

Svetovalec APA ARHITEKTURA

Svetovalka Tina Semolič (ROPOT)