Ambient in Dom plus

Slovesno odprtje 30. Ambient Ljubljana in 4. Dom Plus, Gospodarsko razstavišče

Spoštovani predstavniki medijev!

vljudno vabljeni, da se nam v sredo, 6. novembra, ob 13. uri pridružite v dvorani Galerija na slovesnem odprtju 30. sejma Ambient Ljubljana, na katerem bomo podelili nagrade in priznanja TOP 5 in TOP ideje, ki jih podeljuje Gospodarsko razstavišče, nagrado Pohištvo 2020, ki jo podeljuje Društvo oblikovalcev Slovenije, ter Zlato plaketo revije Naš dom, ki jo podeljuje Media24.

Vabilo (prenesi .pdf)

30. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 4. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami odpirata vrata Gospodarskega razstavišča, od srede do nedelje, od 6. do 10. novembra. Pod isto streho se na obeh sejmih predstavlja 233 podjetij iz 21 držav. Tudi letos spremljevalni program ponuja projekte s skupnim imenovalcem TOP: razstavo petih oblikovalsko izstopajočih izdelkov po izboru posebne mednarodne komisije – TOP 5, 10. borzo in razstavo mladih, še neuveljavljenih arhitektov, oblikovalcev in drugih kreativcev – TOP IDEJE ter brezplačno arhitekturno svetovanje – TOP ARHITEKT. Tokrat se v vlogi Posebnega gosta predstavlja hrvaška blagovna znamka NUNC. Kot Posebni gost TOP idej s posebno razstavo Papiro-logía sodelujejo še magistrski študenti industrijskega oblikovanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani.

Vse dni sejma je na voljo brezplačno svetovanje svetovalcev in strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže EN SVET – Eko sklada.

Strokovni posvet z okroglo mizo Izzivi v lesarstvu, ki ga pripravlja Društvo lesarjev Slovenije s partnerji, bo v četrtek, 7. novembra. Govorili bodo o spremembah bivanja in novostih ter inovacijah v naših domovih. Udeležba na posvetu je brezplačna (prijave: www.ditles.si).

Z eno vstopnico na dva sejma

Vstop na sejmišče s cenejšo vstopnico Happy Hour: od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.
S spletno vstopnico brezplačno z avtobusom LPP – z nakupom vstopnice prek spleta si obiskovalci zagotovijo še brezplačen prevoz z avtobusi LPP do sejmišča in nazaj na dan obiska sejma. S sejmišča se z LPP lahko brezplačno odpeljete tudi z vstopnico, ki ste jo tisti dan kupili na blagajni sejma.

Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice sejemski katalog.

Odpiralni čas:
6.–9. november 10.00 – 19.00
10. november 10.00 – 18.00

Odkrijte najsodobnejše trende bivanja, poiščite sveže ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki in neodvisnimi strokovnjaki, izkoristite sejemske ugodnosti!

www.ambientljubljana.si
www.sejemdom.plus

Vabljeni, da se na sejem akreditirate, ga obiščete in o njem poročate. Za vse podrobnejše informacije smo vam z veseljem na voljo.