Ambient in Dom plus

Si želite prenove interjerja? Bi pobarali o tem perspektivne strokovnjake? Strokovnjaki iz studiev Peljhan & Šimnovec, + STUDIO (plus studio), Mlada zasedba s širokim naborom različnih znanj in Studio 1991, so vam na voljo za 30-minutno brezplačno svetovanje. Da boste lahko ta čas čim bolj učinkovito izkoristili, prinesite s seboj bodisi na papirju ali pa na USB ključu načrte, skice, fotografije. Prijave so možne na vsako polno uro in jih sprejemamo po sistemu prvi pride, prvi melje do zapolnitve mest. Ne zamudite enkratne priložnosti, v naprej si zagotovite svoj termin.

Top arhitekti

Peljhan & Šimnovec

Sva študenta arhitekture v Ljubljani in uresničujeva najino poslanstvo z udejstvovanjem v arhitekturnih smereh in konstantnim izobraževanjem na področju, v katerega sva se spustila z veliko željo po ustvarjanju okolja, ambienta in življenjskega sloga v današnjem dogajanju.

+ STUDIO (plus studio)

Plus studio predstavljava mlada arhitekta, Matic Čerin in Jona Rak Koceli, ki pod skupnim imenom začenjava svojo kreativno pot. Studio se imenuje »plus«, saj želiva v svoje delo vključevati različne prakse ter pristope snovanja in oblikovanja prostora. Pri svojem delu se ne želiva omejevati le na arhitekturno ustvarjanje, temveč na celoten spekter kreativnega ustvarjanja: od grafičnega, marketinškega do industrijskega ter navsezadnje projektnega dela. Znak + predstavlja tudi medsebojno sodelovanje znotraj prakse, s čimer želiva poudariti združevanje znanj, idej ter ljudi v stroki in zunaj nje.

Mlada zasedba s širokim naborom različnih znanj

V kreativni skupini, ki jo razumemo kot fleksibilen živ organizem, združujemo večletne delovne izkušnje iz priznanih domačih in tujih birojev v novi, mladi zasedbi. Študij in praksa v arhitekturnih birojih v tujini (Danska, Španija) pripomoreta k poglobljenemu razmisleku in pristopu k nalogam. Zanima nas dobra bivanjska kultura in funkcionalna raba prostorov, v katerih prebivamo. Že z manjšim posegom v obstoječe prostore lahko radikalno izboljšamo bivanjsko kvaliteto.

Studio 1991

Ekipo Studia 1991 sestavljamo Anže Briški, Nuša Gruden in David Žalec. Trije prijatelji, trije arhitekti, katerih sodelovanje v času študija je preraslo v željo po skupnem udejstvovanju v stroki. Vsi smo magistrirali na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Med študijem smo izkušnje nabirali v priznanih mednarodnih in slovenskih birojih.

Zagotovite si svoj termin

PRIJAVE SO POTEKLE!

* Tudi če ste prijavo zamudili, svetovalci še hranijo nekaj prostih terminov za nenajavljene.