Ambient in Dom plus

BoxSpring postelje tudi na Sejmu Ambient in Dom plus


Kot vsako leto, boste tudi letos na sejmu Ambient lahko spoznavali najnovejše trende na področju notranje opreme in pohištva. Ponovno bo z nami tudi Spalni center Maremico, ki vedno navduši z novostmi na področju spanja in opremljanja spalnic. Le kaj nam bodo predstavili letos?

Pravijo, da je vedno bolj v trendu BoxSpring postelja. Gre za oblazinjene postelje, ki so navadno višje od klasičnih, kar nam olajša jutranje vstajanje s postelje. In danes prav BoxSpring postelje krasijo že praktično vse moderne spalnice.

Kot se za takšne strokovnjake za spanje spodobi, nikoli ne pozabijo na dobro in kvalitetno spanje. Pravijo, da se tam pravzaprav vse začne – najprej si morate izbrati pravo ležišče. Ponujajo kvalitetne vzmetnice Leticia in vrhunske vodne postelje Lectus. Izbrano ležišče nato oblazinijo v sam BoxSpring. Vendar imate tudi pri tem izbiro – izbirate lahko med 6 vrstami oblazinjenja in več kot 100 barvnimi odtenki.

Letos pa nam bodo prvič predstavili še eno poslastico – tako imenovan »Smart bed« oziroma pametno posteljo. Gre za posteljo, ki vam nudi doživetje v 4D obliki. Med gledanjem prijetnega videa, bo sama postelja izmerila vaše telo in podala rešitev, kako bi morala biti sestavljeno vaše idealno ležišče. Le to vam lahko po meri, samo za vas, sestavijo mojstri Spalnega centra Maremico v njihovi delavnici v Ljubljani.

Med drugim pa vas bodo, tako kot večina drugih razstavljavcev na letošnjem sejmu, tudi strokovnjaki za zdravo spanje Spalnega centra Maremico, razvajali s številnimi sejemskimi ugodnostmi, ki se jih ne splača zamuditi. Obiščete jih lahko na sejmu Ambient na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču med 5. in 9. oktobrom 2022.

Kot pravijo sami, je sejem Ambient eden izmed najbolj prijetnih, saj je ozračje sproščeno, ljudje pa vedno nasmejani in dobre volje. Tudi vas sigurno ne bo razočaral.