Ambient in Dom plus

32. Sejem Ambient in Dom plus uradno odprt

Danes smo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprli 32. Sejem Ambient in Dom plus, sejem notranje opreme in graditeljstva. Na slovesnosti ga je odprl minister za gospodarstvo, turizem in šport, Matjaž Han.

Preberi

32. Sejem Ambient in Dom plus

Od 8. do 12. novembra bo na Gospodarskem razstavišču potekal Sejem Ambient in Dom plus, 32. sejem notranje opreme in graditeljstva.

Preberi

Sejma uradno odprta, podeljene tudi nagrade 31. Ambienta Ljubljana

Danes smo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprli 31. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 5. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami.

Preberi

V sredo odpiramo 31. sejem Ambient Ljubljana in 5. sejem Dom Plus

V sredo, 5. oktobra odpiramo vrata 31. sejma Ambient Ljubljana – sejma pohištva in notranje opreme ter 5. sejma Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami.

Preberi

Prihajata 31. sejem Ambient Ljubljana in 5. Dom Plus

Svetujemo. Vgrajujemo. Opremljamo. 31. Ambient Ljubljana in 5. Dom Plus, Gospodarsko razstavišče, 5. – 9. oktober

Preberi

Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus odpovedana

Ker je od 8. 11. 2021 v veljavi Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/2021), ki v tretjem odstavku 15. člena določa, da so začasno prepovedane vse javne prireditve in javni shodi, slavja, praznovanja ter poročne slovesnosti, razen če ta ali drug odlok Vlade Republike Slovenije določa drugače, vas obveščamo, da sta sejma Ambient Ljubljana in Dom plus 2021 odpovedana.

Preberi

Sejma Ambient Ljubljana in Dom Plus vabita na Gospodarsko razstavišče od srede do nedelje

Prihodnji teden od srede do nedelje po dveh letih odpiramo vrata sejmu pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana.

Preberi

Na jubilejnem 30. sejmu Ambient Ljubljana podelili nagrade za oblikovalske presežke

Danes smo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pod skupnim sloganom Končno doma!

Preberi

Slovesno odprtje 30. Ambient Ljubljana in 4. Dom Plus, Gospodarsko razstavišče

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni, da se nam v sredo, 6. novembra, ob 13. uri pridružite v dvorani Galerija na slovesnem odprtju 30. sejma Ambient Ljubljana.

Preberi

Končno doma! 30. Ambient Ljubljana in 4. Dom plus, 6.-10. november

Spoštovani predstavniki medijev! 30. Ambient Ljubljana – sejem pohištva in notranje opreme ter 4. Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami odpirata vrata Gospodarskega razstavišča, od srede do nedelje, od 6. do 10. novembra.

Preberi