Ambient in Dom plus
Ne zamudite

Razstave v času sejma

V času sejma si lahko ogledate trende oblikovanja mladih in sožitja z naravnimi materiali.

TOP IDEJE – razstava in borza

Razstave in borze kreacij mladih in obetavnih kreativcev Top ideje, na katerih se izbrani mladi razstavljavci se predstavljajo z različnimi izdelki in pristopi, je že dobro zakorakala v drugo desetletje. Nekateri stavijo na moderne tehnologije, drugi na recikliranje ali ročno izdelavo izdelkov. Predstavljajo se kot posamezniki ali v skupini. Na Gospodarskem razstavišču smo ponosni na to, da je projekt, ki marsikateremu mlademu oblikovalcu, arhitektu, rokodelcu ipd. omogoči prvo javno predstavitev, tudi priložnost za nove podvige v poslovni svet oblikovalske industrije.

VEČ O RAZSTAVI IN BORZI

Fakulteta za dizajn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas interdum magna neque, eget tincidunt mauris tincidunt sed. Proin gravida placerat augue, eu lobortis diam facilisis sit amet. Pellentesque accumsan justo tortor, ac mollis sapien rhoncus bibendum. Maecenas et fringilla enim, id sagittis ipsum. Quisque finibus libero et ligula iaculis, at aliquet magna aliquam. Sed cursus dui non eros blandit pharetra. Vivamus convallis mauris sed sollicitudin volutpat. Cras euismod elementum arcu vel pulvinar. Donec dictum sagittis orci, id cursus nisi sodales non. Praesent non tristique arcu.

VEČ O RAZSTAVI

BIOTEHNIŠKA FAKULTETA – Čar lesa

Z namenom promocije lesa in lesnih izdelkov, Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete v Ljubljani skupaj z Društvom za zaščito lesa Slovenije in Svetom za les, že vrsto let zapored organizira prireditev Čar lesa. S prireditvami Čar lesa promovirajo in spodbujajo predelavo in rabo lesa.

VEČ O RAZSTAVI