Ambient in Dom plus
Ne zamudite

Brezplačna svetovanja

Izberete lahko eno izmed sledečih svetovanj:

  • Arhitekturno svetovanje Top ideje
  • 3D izris kopalnic
  • EnSvet – Eko sklad
  • Gradbeni inštitut ZRMK

Arhitekturno svetovanje TOP ARHITEKT

Dvorana Kocka – A2

Na voljo so vam brezplačna arhitekturna svetovanja v sklopu projekta Top arhitekt. Ob predhodni prijavi na spletni strani na 30-minutni termin, vam svetovalci vse dni sejma predlagajo ideje za prenovo doma. Da boste lahko ta čas čim bolj učinkovito izkoristili, prinesite s seboj bodisi na papirju ali pa na USB ključu načrte, skice, fotografije.

VEČ O VAŠIH SVETOVALCIH

Prijavi se na svetovanje TOP ARHITEKT

Svetovalka Ema Valand (Studio 9)

Svetovalec APA ARHITEKTURA

Svetovalka Tina Semolič (ROPOT)

Brezplačen 3D izris vaše kopalnice

Marmorna dvorana

S celovito storitvijo REČENO STORJENO v MERKURju poskrbimo za prenovo vašega doma – vse od ideje do realizacije. Storitev vključuje svetovanje, kakovostno izbiro materiala, ogled na domu, izris, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter jamstvo na opravljeno delo. Obiščite spletno stran MERKUR Rečeno Storjeno, Delo prepustite izkušenim MERKURjevim mojstrom, vi pa se prepustite uživanju.

Več o izrisu

Prijavi se na 3D izris kopalnic

Svetovalka Katja Kalajdžiska

Svetovalka Anja Srebačič

BREZPLAČNA NEODVISNA STROKOVNA SVETOVANJA

Mreža Ensvet – Eko sklad

Preddverje Marmorne dvorane

Eko sklad se zaveda pomembne in odgovorne naloge, da pomaga pri aktivnostih, ki so povezane z varstvom narave. Dosedanje izkušnje in primere dobre prakse želijo še nadgraditi z novimi dognanji in ukrepi, ki izboljšujejo stanje okolja. Prehod na obnovljive vire energije, učinkovita raba energije, ravnanje z odpadki, odpadnimi vodami, trajna mobilnost in ozaveščanje javnosti predstavljajo izziv zaposlenim.

Z brezplačnimi nasveti in razgovori pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah.

PRENESI PROGRAM ENSVET

Gradbeni inštitut ZRMK

Preddverje dvorane Kupola

Vse dni sejma so na voljo strokovnjaki GI ZRMK, ki svetujejo glede gradnje in prenove stanovanjskih hiš in stanovanj, notranje opreme bivalnih prostorov ter zdravega bivalnega okolja.

Potekale bodo tudi samodejne predstavitve in predavanja v zvezi z gradnjo in prenovo v skoraj nič-energijskem standardu, energijsko optimizacijo stavb, celovito energetsko prenovo stavb, s sodobnimi sistemih ogrevanja, hlajenja in prezračevanje …

PRENESI PROGRAM ZRMK