Ambient in Dom plus

Dvorana Kocka – A2

Gospodarsko razstavišče že od leta 2015 obiskovalcem sejma Ambient Ljubljana ponuja brezplačno arhitekturno svetovanje. Arhitekti na sejmu vse dni nudijo strokovno pomoč in nasvete, kako ustvariti bivalni prostor po njihovi meri. Za učinkovitejši dialog prosijo, da prinesete s seboj načrte in fotografije prostora, ki ga želite prenoviti. Vabljeni, da se na spletnih straneh sejma v naprej prijavite na 30-minutni termin. Arhitekturno svetovanje se zagotovo obrestuje na dolgi rok, ker domišljeno in strokovno oblikuje ambiente, če hočete, tudi za zmeraj.

Na 31. Ambientu Ljubljana svetujejo:

Ema Valand

Sem Ema Valand, diplomirana oblikovalka, ki nadaljuje svoj študij na magistrskem programu notranje opreme na Fakulteti za dizajn v Ljubljani.

V prvi vrsti se ukvarjam z notranjim oblikovanjem, prav tako me veseli grafično oblikovanje in poučevanja mladih o pomenu prostora in arhitekturi. Trenutno nabiram izkušnje in nova znanja v biroju, ki se ukvarja s prenovami in opremljanjem prostorov. Sem mentorica pri projektu Igriva arhitektura in sodelujem z Društvom staršev otrok s posebnimi potrebami pri oblikovanju tiskovin.

Rada imam izzive in kreativo na vseh področjih dizajna. Veselim se sodelovanja v svetovalnici sejma Ambient Ljubljana, kjer bom z entuziazmom reševala naročnikove izzive.

APA ARHITEKTURA

Reševanje celostnih in skromnejših projektov. Realiziramo ideje stranke z nadgradnjo predlaganega. Izdelujemo idejne izrise gradbenih projektov in dovršene rešitve v notranjem oblikovanju prostorov. Negujemo poznanstva z zanesljivimi izvajalci del. Z veseljem pomagamo v negotovosti in spodbudimo željo po rasti.

Vesna Mastnak

Podjetje Prodomus d.o.o. vodi arhitektka in direktorica Vesna Mastnak, ki je diplomirala na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Med magistrskim študijem na Università Degli Studi Di Firenze Facoltà Di Architettura je nabirala dragocene izkušnje v Italiji in drugih državah v tujini. Deluje na različnih področjih arhitekture, notranjega oblikovanja in v mednarodnih vodah veleprodaje ter trgovine B2B. Danes se veliko ukvarja s strokovnim in tehničnim svetovanjem in s finančno optimizacijo projektov. Zastopa različne blagovne znamke doma in v tujini ter razvija prestižne investicijske projekte, večinoma na področjih hotelirstva, zdravstva in butičnih nastanitev. Sodeluje s številnimi svetovno priznanimi poslovnimi partnerji na področju notranje opreme ter vodi investitorje do realizacije zastavljenih ciljev.

Vesna Mastnak, www.prodomus.si

Zagotovite si svoj termin

PRIJAVE SO POTEKLE!

* Tudi če ste prijavo zamudili, svetovalci še hranijo nekaj prostih terminov za nenajavljene.